Sju matuppdateringar i en

Var ju två veckor sen jag skrev senast så har hunnit med att laga en del mat!

Jag får börja från början.
Den andra november så var det min och Martins 5-månadersdag, så vi gick ut och åt på Bar BQ

(Skyller på min kamera med för stark blixt för den dåliga bilden)
Jag åt lammrack med potatisgratäng (hade kunnat välja sallad till istället om jag varit lite duktig) och Martin åt plankstek :)
Trevlig kväll med lite för mycket kolhydrater ;)

På torsdagen, den tredje november, lagade jag mat hemma igen

Det blev Avocadosoppa med "sting" och räktoast!

Fredag:

Kyckling och "bönsallad", innehållandes svarta bönor, gurka, tomat, avocado, lök, vitlök, chilifrukt, mini crème fraiche och lite salt + örtkryddor :)
Detta gjorde jag ganska mycket av, och tänkte att det inte passade sig att frysa in med tanke på den färska gurkan bl.a., så blev att äta detta i några dagar i början av förra veckan.
Helgen spenderade jag i Uppsala på Moderata Studenters Höstkonvent, så då åt jag ju där.

Torsdag förra veckan (17e) kom jag igång med matlagningen igen. Hade lagat lite mat innan också, men mest rester och halvfabrikat (typ cevapcicis som bara var att steka på).

Denna gång blev det fiskburgare och BLOMKÅLSmos (inge jella potatismos här inte!), lite gurka och gul paprika!

På fredagen så åt Martin middag hemma hos mig så tänkte att jag skulle laga något hyffsat normalt :)

Det blev kryddiga pannbiffar i grönpepparsås med klyftpotatis, tomater och röd paprika.

I lördags åt jag ute och i söndags blev det rester/halvfabrikat.

Igår, måndag improviserade jag lite

Räkwok med lite fjärilspasta och Keso

och idag har jag ätit...

Kassler, haricot vertes, couscous och brunsås!


Nu ska jag bli lite bättre på att uppdatera så att det slipper bli så mycket på samma gång - och så jag hinner skriva om lite andra intressanta saker också ;)

Peace

Kommentarer
Postat av: Tanja

hur går det med magrutorna? ;)

2011-11-18 @ 10:10:10
URL: http://imbobbybrown.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0