Detox dag 4

Då var det dax för uppdatering igen! Gick upp lite senare än vanligt så fick bli en kombination av frukost och mellanmål, dagens meny har bestått en del av rester och sett ut såhär:

Frukost/Mellanmål: Smoothie på havremjölk, tranbärs- och aroniajuice (Paulins), blåbär och banan. Té.
Lunch: Rester på rödbetsbiffar och kokt rotfruktskross (det som jag fräste igår).
Mellanmål: En banan och valnötter
Middag: Kikärtsbiffar och kokt rotfruktskross

Ingen speciell motion idag, tyvärr.
Har inte haft någon huvudvärk idag och jag har känt mig utvilad. Jobbigast är det fortfarande på kvällen när man sitter helt själv och kollar på lite program eller liknande, så vill man ha den där kvällsmackan eller någonting, men känns mer okej än förut ^^


FRÅGOR, KOMMENTARER & SVAR
"Majrovor - något jag hört talas om men aldrig provat. Gott?
Inser att jag själv äter på tok för lite grönsaker. Har blivit sämre sen jag började jobba natt, men du har nu fått mig att åter öka intaget.

Hydrated. Förstår vad du menar, men finns det inget bra svenskt ord (bättre än bevattnad).
"
-Pappa Roy

Majrovor smakar som en väldigt typisk rotfrukt skulle jag säga! Den är mjukare att skära än t ex kålrot, som den är nära släkt med. Den är tydligen en framavlad kulturform av åkerkålen. Här är en bild på majrovan:


Kul att jag är lite av en inspirationskälla! ;D
Ja, nej, jag tänkte på det själv om det fanns något bra ord men kom inte på något och Google Translate föreslog bara "hydrerad" och tyckte det kändes pretto att skriva så :P


Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att kommentera så svarar jag i nästa blogginlägg! :)
Peace!

Kommentarer
Postat av: Pappa Roy

Funderade på om majrovor smakade som vitbetor (som jag inte heller provat)vilka lär smaka lika som rödbetor. De brukar föreslås när man inte vill att maträtten ska bli röd.

Ordet "bevattnad" föreslog jag mest på skoj, men kommer inte heller på något svenskt alternativ mer än hydrerad vilket är fuktansvärt dåligt.

2012-01-17 @ 03:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0