Detox dag 1 och 2
Igår var första dagen på min detox och dagens meny såg ut såhär:
Frukost: Smoothie på hallon, blåbär och banan
Mellanmål: Minimorötter
Lunch: Vegetarisk lasagne
Mellanmål: Fruktsallad
Middag: Broccolisoppa och bovetemuffins med dadlar och banan
Dricker mycket té (rött och grönt) och citronvatten.
och jag jobbade 7-13 med att dela ut Extra Östergötland. Först på resecentrum mellan 7-9 och sen i stan mellan 10-13. För att inte frysa så gick jag och Tanja nästan konstant mellan Trädgårdstorget och Stora torget i tre timmar, så där var dagens motion.
Slutade ju jobba ett, så när jag väl kom hem och lagat lunch (hade inte förberett den) så var jag RIKTIGT hungrig. Viktigt det där med att äta på rätt tid. Var rätt trött igår också, men det har mer att göra med att jag sov väldigt dåligt.
Lasagnen var riktigt god! Hade i egengjord tomatsås på färska tomater, zucchini och färska spenatblad.
Blev dock lite irriterad på kvällen för jag hade köpt Liptons Rooibos té, men sen såg jag på förpackningen att den innehöll ~50% svart té och bara ~30% rooibos! Dåligt! Tur att jag upptäckte det tidigt och att jag köpt Figgs röda och gröna téer också, och de är 100%!
Idag har det sett ut så här:
Frukost: Blåbärssmoothie och hemgjord musli
Mellanmål: Päron
Lunch: Rödbetsbiffar, kidneybönor och groddar
Mellanmål: Två nävar torkade "superfruits"; gojibär, aroniabär och tranbär (de vanligaste superfruitsen man brukar nämna är gojibär, acaibär och mullbär. Tycker att många ser förbi det fantastiska aroniabäret!)
Till middag senare ska jag äta zucchinispaghetti med tomatsås, där alltså "spaghettin" är strimlad zucchini smaksatt med citron och olivolja.
Rödbetsbiffarna var faktiskt förvånansvärt goda!
Ikväll blir det 1 timmes yoga!
Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att kommentera så svarar jag i nästa blogginlägg! :)
Peace!
Frukost: Smoothie på hallon, blåbär och banan
Mellanmål: Minimorötter
Lunch: Vegetarisk lasagne
Mellanmål: Fruktsallad
Middag: Broccolisoppa och bovetemuffins med dadlar och banan
Dricker mycket té (rött och grönt) och citronvatten.
och jag jobbade 7-13 med att dela ut Extra Östergötland. Först på resecentrum mellan 7-9 och sen i stan mellan 10-13. För att inte frysa så gick jag och Tanja nästan konstant mellan Trädgårdstorget och Stora torget i tre timmar, så där var dagens motion.
Slutade ju jobba ett, så när jag väl kom hem och lagat lunch (hade inte förberett den) så var jag RIKTIGT hungrig. Viktigt det där med att äta på rätt tid. Var rätt trött igår också, men det har mer att göra med att jag sov väldigt dåligt.
Lasagnen var riktigt god! Hade i egengjord tomatsås på färska tomater, zucchini och färska spenatblad.
Blev dock lite irriterad på kvällen för jag hade köpt Liptons Rooibos té, men sen såg jag på förpackningen att den innehöll ~50% svart té och bara ~30% rooibos! Dåligt! Tur att jag upptäckte det tidigt och att jag köpt Figgs röda och gröna téer också, och de är 100%!
Idag har det sett ut så här:
Frukost: Blåbärssmoothie och hemgjord musli
Mellanmål: Päron
Lunch: Rödbetsbiffar, kidneybönor och groddar
Mellanmål: Två nävar torkade "superfruits"; gojibär, aroniabär och tranbär (de vanligaste superfruitsen man brukar nämna är gojibär, acaibär och mullbär. Tycker att många ser förbi det fantastiska aroniabäret!)
Till middag senare ska jag äta zucchinispaghetti med tomatsås, där alltså "spaghettin" är strimlad zucchini smaksatt med citron och olivolja.
Rödbetsbiffarna var faktiskt förvånansvärt goda!
Ikväll blir det 1 timmes yoga!
Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att kommentera så svarar jag i nästa blogginlägg! :)
Peace!
Kommentarer
Postat av: Pappa Roy
Håller med dig i allt du skriver.
Fan att man alltid måste lusläa innehållsdeklarationer.
Dina måltider verkar ju faktiskt riktigt goda och fräscha!
Din farmor lagade av någon anledning mat åt några vegetarianer för en herrans massa år sen, och där ingick också rödbetsbiffar som tydligen var goda.
Trackback