Detox dag 11, bara tre dagar kvar!

Ja, som rubriken antyder börjar jag känna mig rätt så klar med det här nu, hehe. Att jag har PMS gör inte saken bättre, brukar alltid bli sugen på saker - framförallt choklad!
Igår satt jag och fantiserade om SALT! Knasigt. Men, tänkte även att en kopp varm choklad skulle vara gött... eller pasta.... och ost. Ja, som sagt, sugen var det.

IDAG har jag i alla fall ätit följande:
Frukost: Havregrynsgröt med blåbär, russin och havremjölk
Mellanmål: ½ banan och ½ avocado
Lunch: Det sista av detoxsoppan
Mellanmål: honungsmelon
Middag: Kickstartssoppa! Den var väldigt god och matig! Jag använde dock rödkål istället för grönkål av den enkla anledningen att jag hade det hemma, och boveteflingor istället för bulgur.

INGEN MOTION IDAG! Bara tentaplugg... Kommer ändå gå åt h-vete! Attans!

Glömde förresten skriva att i söndags så åt jag även en Sweetie till mellanmål! En ny frukt (för mig) som jag hitttat. Det är en blanding av grapefrukt och pomelo! Är alltså inte lika bitter som grape kan vara.

Bjuder på en frukostbild idag!
Gröt och rött té!


FRÅGOR, KOMMENTARER OCH SVAR
Denna kommentar var till blogginlägget "Helgen och Detox dag 6-8", var bara jag som var lite sen att upptäcka den!
"Det här är klart intressant!
Bovete har, vad jag minns, ingenting alls med vanligt vete att göra.
Ja, färsk ananas är gott men lite jobbigt. Annars så tycker jag att ananas är det som förändras minst i konserverad form. (Tänk bara på dessa hala persikohalvor...)
Är nog lite stolt över min dotter som grejade freselserna under födelsedagsfirandet
"
-Pappa Roy

Precis! Bovete är egentligen inte ens ett sädeslag, men räknas ändå dit pga dess egenskaper som liknar vetets! Det är glutenfritt och därför lättsmält. Det innehåller mycket protein och många viktiga aminosyror.
Jag tycker det är lite kul att bovete är nära släkt med RABARBER och mjölet/grynen görs av frukterna!

Ja, alltså ananas ändras inte såå mycket kanske. Men, den blir mjukare/"lösare" och smakar mindre när den är inlagd - tycker jag :P Färsk så va den riktigt frisk, syrlig och lite att tugga på!
Jobbigare än att öppna en koservburk, ja. Men, det är det mycket som är :P


Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att kommentera så svarar jag i nästa blogginlägg! :)
Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0